26 decembrie 2011

Vacanţă!

Ho-ho-ho insfarsit mult asteptata vacanta!
E iarna, Craciunul a trecut deja, in casa atmosfera de sarbatoare este(bradut, diferite decoratiuni, miros de portocale si toti sant fericiti), dar cum trag cu ochiul afara pe geam imi pare ca e primavara si-ar trebui sa merg in cautare de toporasi cu buna mea prietena Nastea :(
Chiar nu inteleg ce se intampla iarna asta? As vrea sa fie ca iarna trecuta(sa ies cu Nastea si Nastea sa ne tavalim prin zapada, sa radem pana la lacrimi, sa ajungem acasa cu nasul si obrajorii rosii si inghetati si...chiar imi este dor de hainele groase, groase in care nici nu te poti misca).
Asta e mult asteptata vacanta, poate chiar o consideram si mai frumoasa decat cea de vara, dar....nu asa. Mai bine fac cate 8 lectii pe zi la scoala decat vacanta de iarna fara zapada sau pot s-o mai numesc "vacanta de primvara".
De ce? De ce? De ce? Nu vreaaau asa vacanta, asa iarna. Si daca nici la Revelion nu va fi zapada? O daaa... asta-i buna de tot. "Frumoasa" vacanta.

Iarna trecuta:
Cate emotii pozitive in aceasta poza, asta e adevarata iarna. (Cea din stanga sant eu)

Nastea, fericita si ea ca zapada inca nu s-a topitIata, toate eram fericite, cu zambete pana la urechi, dar iarna asta...ce facem? :(((

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu