7 ianuarie 2012

Ratacita

Unde sant? Nu ma mai gasesc? Te-am cautat atata timp pe tine incat m-am pierdut pe mine. Si ce folos ca te-am gasit daca  m-am pierdut eu si nu mai stiu pe unde-s, si nu mai stiu nici ce vreu. Te-am gasit dar nu mai am nevoie de tine, sau poate ca am, dar tu te-ai schimbat. Sau poate eu m-am schimbat mai mult? Ce stiu eu? Nimic! M-am pierdut. Inima o fi pe la sud estul Europei. Capul, unde e? Poate prin centrul Chisinaului? Dar cum sa merg sa-mi restitui capul, inima.. daca picioarele idee nu am unde au ramas?! Cum sa merg? Si ochii? Nu mai vad nimic. Nu mai aud nimic. Sant atat de bolnava. Nu mai pot sa visez. Si candva visele erau preferatele mele momente. Ma culcam doar ca sa mai visez ceva. Dar acum? Acum sant epuizata sa ma prefac fericita. Cum poti sa fii fericita atunci cand n-ai cap, inima, ochi...? Sant bolnava, trebuiesc dusa de urgenta la un spital pentru cei cu Sindromul Down. Macar sa am pe cineva care sa-mi poata strange toate piesele corpului meu de prin toata lumea. Dar cine va pleca pentru o bolnava tocmai in sud estul Europei? Cine?




7 comentarii:

  1. Pentru ca poate din intamplare a luat-o vantul si a ajuns pe acolo. Sau poate chiar sud vest sau prin Africa...
    Si de ce iar de pe Anonim?

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre Anonimii de pe blogul meu. Chiar e atat de greu de scris numele, sau va este frica sa aflu cine santeti? Mda...

    RăspundețiȘtergere
  3. prima data scriu ...David ma cheama,spune-mi David,multumita? nu cred ca o sa mai public vreun mesaj

    RăspundețiȘtergere
  4. O.K. si fara suparare, dar vreau sa stiu si eu cine comenteaza pe aici. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place ! prietenii vor fi mereu cu tine Ianutz... te stringem noi , si iti aducem miinele si picioarele chiar de pe luna daca trebuie !!!!

    Nastea H. :D

    RăspundețiȘtergere